10 корисних порад

10 корисних порад
(1) Дешевий спосіб охолодити ваш ноутбук за допомогою лотка для яєць. (2) Як зробити підставку під смартфон (знову ж таки з лотка для яєць)(3) Супер секретний сейф. (4) Ложка з пластикової пляшки. (5) Як просвердлити дірку і не насмітити? (6) Як розпалити вогонь, якщо в запальничці закінчився газ? (7) Як зав’язати краватку за 5 секунд? (8) Чудова ідея для довгих кабелів. Як зі звичайного кабеля зробити спіральний.(9) Молоток з магнітом. (10) Яскравий пальник (серветка, металева кришка від пляшки, аерозоль WD-40). Горить 10-15 хвилин.



Якщо відео англійською мовою, ви можете увімкнути українські субтитри.
Звичайно, якість розпізнавання англійської мови і англо-український переклад ще не досконалі, але суть зазвичай можна зрозуміти.
Якщо ви не знаєте як вмикати українські субтитри, подивіться цю коротеньку інструкцію>>>


Подібні запити: Як використати пластикову пляшку. Что можна сделать из пластиковой бутылки? Що можна зробити з ПЕТ пляшки? Как использовать одноразовый стаканчик? Що можна зробити з одноразового посуду? Одноразовий стаканчик. Стікер. Як можна використати лоток для яєць. Як охолодити ноутбук в спеку? Вентиляція для ноутбука. Как охладить ноутбук? Флакон дезодоранту. Як використати серветки? Что делать с зажигалкой без газа? Що робити із запальничкою без газу. Як зав’язати галстук. Как завязать галстук? Як зав’язати краватку?