10 дивовижних вогняних трюків

10 дивовижних вогняних трюків
Будьте обережні при повторенні цих трюків. Захищайте очі і руки спецзасобами!

1. Блукаючий вогонь. В тільки-но задмухану парафінову свічку можна повернути вогонь, якщо підпалити густий димок над нею. В цьому димові є частинки парафіну, які по черзі згоряють і таким чином "переносять" вогонь назад на свічку.

2. Підняття води: Коли склянка поміщається над свічкою, полум'я спалює кисень, утворюючи вакуум. Вакуум всмоктує воду з блюдця в склянку.

3. Крайонова свічка: Дуже просто і весело робити. Розпалюйте крайон протягом 15 або 20 секунд, він почне горіти і залишиться горіти від 5 до 10 хвилин.

4. Горіння кульок для пінг-понгу. Обережно, дим може бути токсичним, тому паліть надворі.

5. Свічка-гойдалка: Це такий кумедний трюк, що треба спробувати.

6. Пожежа в пляшці: Налийте спирт у високу тонку скляну посудину. Рівень спирту - десь 2 см. Накрийте посудину кришкою і побовтайте її, щоб змочити спиртом всю внутрішню поверхню посудини. Відкрийте кришку і піднесіть вогонь. Полум’я миттєво розійдеться по всій посудині і буде чутно прикольний свист.

7: Співоча труба.

8. Чорна змія: Використовуйте, 4 частини цукрової пудри на 1 частину харчової соди. Перемішати, а потім додати спирт. Все, що вам потрібно зробити, це запалити і дивитися як починається магія.

9. Вогонь Торнадо. Суть в тому, щоб вогонь горів на якійсь обертальній платформі. В даному випадку використано старий програвач вінілових пластинок. Коли платформа обертається, вогонь ефектно закручується в формі смерча.

10. Що буде якщо підпалити сталеву вовну (сталеву вату).


Якщо відео англійською мовою, ви можете увімкнути українські субтитри.
Звичайно, якість розпізнавання англійської мови і англо-український переклад ще не досконалі, але суть зазвичай можна зрозуміти.
Якщо ви не знаєте як вмикати українські субтитри, подивіться цю коротеньку інструкцію>>>