6 першоквітневих жартів

6 першоквітневих жартів
На відео показано 6 чудових першоквітневих приколів.

  1. Непрозорою плівкою заклейте світлодіод на пульті дистанційного керування.
  2. Додайте барвник в бачок унітазу
  3. В МакДональдсі на на МакДрайв наклейте оголошення "Мікрофон пошкоджено. Замовляйте якомога голосніше". Думаю, працівники МакДональдса "оцінять" цей жарт, коли кожен клієнт буде щосили гаркати в мікрофон.
  4. Вам в поштову скриньку надходять рекламні буклети? Серед них є порожні поштові конверти з сплаченою зворотньою відправкою? Чудово! Зберіть всі рекламні буклети в цей конверт і відправте! Нехай почитають! Заразом позбудетесь зайвого сміття.
  5. Візьміть в’язку бананів і за допомогою голки наріжте їх зсередини. Цікаво буде послідкувати за вашими рідними, які захочуть з’їсти банан, очистять шкірку і побачать що він вже акуратно нарізаний. Спробують інший банан - те саме...
  6. Попросіть когось з рідних провести експеримент з координаці рухів. Дайте їм потримати три наповнені соком пластикові стакани. Один має триматись зубами, два інших - на зворотніх сторонах долонь. Все, тепер ви можете піти, залишивши його (її) наодинці з цим "експериментом" :)



Якщо відео англійською мовою, ви можете увімкнути українські субтитри.
Звичайно, якість розпізнавання англійської мови і англо-український переклад ще не досконалі, але суть зазвичай можна зрозуміти.
Якщо ви не знаєте як вмикати українські субтитри, подивіться цю коротеньку інструкцію>>>


Подібні запити: Першоквітневі жарти. Варіанти приколів. Як зробити прикол? Як пожартувати з когось? Як приколотись з знайомих родичів чи близьких? Как сделать прикол на первое апреля. Первоапрельская шутка. Как пошутить на день дурака? 1 квітня- брехня всесвітня