Як зробити кільця диму? Спеціальні пристрої


Для цього нам знадобиться порожня пластикова пляшка і повітряна кулька. Ще нам потрібно чимось набрати в пляшку диму. На відео для цього використали ароматичні палички (можна використати й інші засоби, наприклад тліючий папір чи тліючу дерев’яну паличку)


Ось ще схожий варіант. Тут лише для зручності додали рукоятку (з старого джойстика-пістолета):


А це вже потужний пристрій - кільця "б’ють" на кілька метрів. В якості джерела диму тут використано генератор туману (використовують на концертах, дискотеках, кіно). Можна  спробувати якесь більш доступне джерело диму. Якщо для отримання диму ви будете щось палити, робіть це надворі і поводьтесь з вогнем обережно!

Матеріал і розмір коробки може бути різним - поекспериментуйте.


Подібні запити: Як зробити димові кільця? Как сделать кольца дыма? Как сделать дымовые кольца? Як зробити щоб дим був кільцями? Як весело використати пластикову пляшку. Як весело використати надувну кульку? Як весело використати надувний шарик? Що цікавого можна зробити з порожньої пластикової пляшки? Як використати ПЕТ-пляшку? Как использовать пэт-бутылку? Повторне використання пластикових пляшок. Ігращка з пластикової бутилки? Як зробити забаву для дітей з порожньої пластикової пляшки?