Як зробити пістон з сірників?


Як зробити пістон з сірників?
Відео показує як зробити пістон, який вибухає, коли по ньому вдарити.
Треба взяти кілька сірників і зчистити з них "сірку" (в лапках, бо насправді там не лише сірка). Потім "сірку" треба добре подрібнити щоб утворився дрібнозернистий порошок. Чим дрібніший буде порошок тим краще. Можна подрібнити його в ступці або ложкою.

Потім беремо коробку сірників і тонким шаром зчишаємо з нього намазку (речовину об яку треться сірник).

Потім змішуємо ці два порошки. Пропорція така: 65% "сірки" і 35% намазки. Робимо це дуже акуратно - отримана суміш надзвичайно легкозаймиста.

Все, наповнювач до пістона готовий! Тепер залишилося якимось чином обгорнути отриману суміш. На відео для цього використали наклейки: на одну наклейку поклали суміш і зверху зверху приклеїли другу наклейку.

Будьте обережні, ви маєте справу з вибухонебезпечними речовинами. Використовуйте захисні окуляри і рукавички! Використовуйте маленькі дози запалювальної суміші!


Якщо відео англійською мовою, ви можете увімкнути українські субтитри.
Звичайно, якість розпізнавання англійської мови і англо-український переклад ще не досконалі, але суть зазвичай можна зрозуміти.
Якщо ви не знаєте як вмикати українські субтитри, подивіться цю коротеньку інструкцію>>>


Подібні запити: Як зробити капсулю? Как стелать пистон? Як зробити запал? Как сделать капсуль? Як зробити пітарду? Як зробити петарду? Как сделать петарду? Что можно сделать из спичек? Що можна зробити із сірників?