Дивовижний секретний монітор! Як зробити?


Дивовижний секретний монітор! Як зробити?
З старого непотрібного LCD-монітора, який ви вже не плануєте використовувати, ви можете зробити оригінальний фокус. Суть фокусу: зображення можна побачити лише в спец-окулярах, а без них - лише білий екран.

Вам знадобиться: старий монітор, ножиці, гострі ножики, старі окуляри без скла (можна використати 3D-окуляри з кінотеатру). Також вам знадобиться поляризаційний фільтр. Можна використовувати шматки старого фільтра (з тих, що будуть вийматись з монітора), або купити новий фільтр.

Спочатку необхідно видалити поляризаційне покриття з монітору. Для цього треба зняти з монітора фронтальну кришку і гострим ножем надрізати покриття по периметру екрана. Будьте обережні, не натискайте занадто сильно, бо ви зможете повністю зламати монітор, пошкодивши важливі елементи.

Поляризаційне покриття (поляризаційний фільтр)  може розміщуватись окремо, але в більшості моніторів це покриття йде вкупі з антибліковим покриттям і обидва ці покриття приклеєні до твердої поверхні LCD-монітора. Можливо вам пощастить, ви зможете віддерти краєшок покриття і, вцепившись за нього, віддерти все покриття. Якщо не вийде- віддирайте шматками.

Далі нам треба зробити спец-окуляри. Вирізаємо з поляризаційного фільтру шматки відповідної форми і вклеюємо в окуляри (попередньо вийнявши з них скло).

Перше відео. Як це все виглядає:


Друге відео. Як це зробити: